Selecteer een pagina

Energie, vitaliteit en balans is binnen handbereik!

Heb je weinig energie en ben je vooral moe?

Sta je al vermoeid op en vraag je je af hoe je deze dag weer doorkomt? Ren en vlieg je jezelf voorbij?

Lukt het niet om gezond te eten en te bewegen?

Zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om gezonde voeding en kun je jezelf niet motiveren om te bewegen?

Ben je niet blij als je naar jezelf in de spiegel kijkt?

Herken je het gevoel van uit balans zijn? Niet happy met jezelf? Ben je niet de vrouw die je diep van binnen wel wil zijn?

Energiek, vitaal en gelukkig!

Hoe zou het zijn als je ’s ochtends vol energie op staat en blij bent dat je weer gaat doen wat je het liefste wilt? Je blij bent met jezelf als je in de spiegel kijkt. Je voelt je ontspannen en kiest zelf bewust voor wat je eet. Je geniet van heerlijke maaltijden zonder je steeds af te vragen of dit wel goed voor je is. Je hebt de hele dag voldoende energie en vindt het fijn om lekker te bewegen. Je kiest bewust hoe je je dag indeelt en wat je energie geeft. Je weet precies hoe je kunt ontspannen en slaapt goed. Bij tegenslag heb je genoeg veerkracht om hiermee om te gaan. Je straalt en bent vol zelfvertrouwen. Je voelt het, dit is wie je wilt zijn!

“Werken aan je energie, is werken aan je basis. Daarvan uit kun jij alles veranderen.”

Feel-n-Leef: Dé methode voor een energiek leven in balans en gelukkig zijn!

Ik sta voor een bewezen aanpak waarbij ik zelf heb ervaren hoe het is om vanuit een burn-out jezelf te herontdekken en te worden wie je echt bent. Ik heb ervaren dat het heel belangrijk is te werken aan alle aspecten van je leven. Je mentale veerkracht, indentiteit en emotionele en sociale balans. Daarnaast veel aandacht geven aan je fysieke balans en zorgen dat je regie hebt op je leven.

Om hier als coach zelf mee aan de slag te gaan heb ik de opleiding tot leefstijl- en vitaliteitscoach gevolgd en werk ik nu volgens de 5 dimensionale MARK aanpak. In ben bijzonder geinteresseerd in voeding en heb me verdiept in de orthomoleculaire voedingsleer door hier ook opleidingen in te volgen. Daarnaast ben ik opgeleid om de Energetische Morfologische Bloedtest te kunnen afnemen. Deze test geeft inzicht in hoe gezond het lichaam is en wat er concreet aan gedaan kan worden. Hiermee kan ik een zeer persoonlijke aanpak garanderen waarmee jij blijvende veranderingen in je leven gaat maken die jij wilt! Ik ben heel trots om onderdeel uit te maken van de multi disciplinaire praktijk De Klingelbeek, waar de offline coachingsessies plaatsvinden.

Je voelt je energiek, in balans en gelukkig. Een big smile als je in de spiegel kijkt!

Gezond en lekker eten

Je hebt een gezond voedingspatroon en geniet van elke maaltijd. Je weet wat goed voor jouw lijf is.

Fit en energiek

Je bent volop in beweging en bruist van de energie. Je voelt je ontspannen en slaapt goed.

Happy met jezelf

Je zit vol zelfvertrouwen en weet wat je wilt. Je maakt de keuze die jij wilt maken en leeft het leven wat je wilt.

Ervaringen van mijn klanten

Naomi is een hele lieve, energieke coach, die goed aanvoelt hoe ze jou verder kan helpen. Ik heb mijn energie sessie als heel erg fijn ervaren en ik heb veel over mijzelf geleerd. Super bedankt Naomi!
Marloes Peters

Ze prikkelt, stelt goede vragen en vraagt goed door. Luistert, is respectvol, komt met goede inzichten en adviezen. Ze zet mij goed aan het denken en leert mij dat uitdagingen ook stap voor stap aangegaan kunnen worden i.p.v. te snel, zodat je de uitdagingen ook kunt volhouden. Wil je verder komen op allerlei gebieden (sport, welzijn, voeding, geestelijke gesteldheid) dan kan ik jullie Naomi zeker aanbevelen!
Claudia Janssen

Een energiek leven in balans is binnen handbereik!

De Feel-n-leef methode betekent dat ik je 1 op 1 coach en bij iedere stap begeleid en waarbij ik werk volgens de bewezen 5 dimensionale MARK aanpak. Bij het feel-n-leeftraject goud wordt de EMB test toegevoegd aan het coachingstraject en weten we nog beter hoe je ervoor staat en wat voor jou passend is. Na de kennismaking beslissen we samen of we een match zijn. Daarna volgt een uitgebreide intake om helder te maken wat het probleem is en concrete doelen te stellen. Kies je voor het goud traject dan doen we de EMB test waardoor we meten waar bij jou de prioriteit ligt. De uitgebreide leefstijl analyse maakt dat we precies kunnen zien wat er speelt en waar de groei en mogelijkheid tot verandering zit. Ik kan daarmee het programma op maat voor je samenstellen.  Tussen de sessies is er ook de mogelijkheid voor contact en feedback.

Daarnaast is het mogelijk een aparte 1 op 1 coachingssessie te plannen. Voor direct advies en coaching of als je al een traject gevolgd hebt en weer de puntjes op i wilt zetten.

Kies jij voor jezelf en ga je voor een energiek leven in balans?

Laten we samen ontdekken hoe ik jou kan helpen!

Veelgestelde vragen

Vertel eens over offline en online coaching?
Bij offline coaching kom je bij mij in mijn praktijk in Arnhem en dit is het meest persoonlijk. Bij online coaching spreken we online af en kun je vanuit huis de coaching doen. Ideaal als je verder weg woont.
Krijg ik een dieet of voedingsschema per week?
Ik geloof niet in diëten en voedingsschema’s. Ik wil jou leren wat gezonde voeding is en hoe het werkt in je lichaam. Zodat je zelf gezonde keuzes kunt maken. Op deze manier ontwikkel jee een leefstijl  bij jou past en fun is! Uiteraard krijg je veel tips, trics en zal ik ook voorbeeld recepten en ideeën met je delen. Ook kan het zo zijn dat ik je vraag je voeding bij te houden om meer inzicht te krijgen.
Hoeveel ga ik afvallen?
Het is niet te voorspellen hoeveel je gaat afvallen. Dat hangt van veel factoren af. De totaal aanpak zorgt ervoor dat jij aan het stuur staat van je leven en de keuzes maakt die je wilt. Ik leer je alles om je lichaam gezond te voeden en in beweging te zijn. Vanuit daar zal je ook gaan ervaren hoe voeding positief voor je werkt. En komt dat afvallen er zeker van!
Waarom is er de optie om te meten en te wegen?
Het kan zijn dat je fysieke veranderwens hebt en wilt afvallen of juist aankomen. Meten is weten. Daarom is het mogelijk om je te meten en te wegen met professionele weegschaal. Dit werkt extra motiverend en geeft veel relevante extra info! Dit is mogelijk bij het offline traject.
Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Voor het feel-n-leef traject is het mogelijk om in twee of drie termijnen te betalen. We bekijken samen wat er voor jou past.
Wat maakt het feel-n-leef traject uniek?
De totale aanpak van je mentale veerkracht, emotinele balans en  het ontdekken en versterken van je indentiteit. Daarnaast krijg jij het stuur in handen en leer je alles over je lijf en goede voeding. Het toevoegen van een EMB test maakt een voedings- en suppletieadvies op maat mogelijk.
Kan een traject vergoed worden door mijn werkgever?
Dit is zeker mogelijk. Een werkgever heeft er enorm belang bij dat jij goed in je vel zit, energiek bent en de dingen doet die je leuk vindt.
Kan ik ook een EMB test doen?

Dit is zeker mogelijk. Een hele mooi aanvulling om een afgestemd voedings- en suppletieadvies toe te voegen. lees alles over de EMB test op de volgende pagina!

Ervaringen van mijn klanten

Ontzettend fijne coach. Mijn energie niveau was erg laag, maar na de sessies bij Naomi bruis ik weer van de energie. Bedankt daarvoor!
Charlotte Bijl

Naomi weet waar ze het over heeft. Veel kennis en een hele lieve vrouw. Haar energie sessies zijn echt top!!
Angelique Jansen

Kies je nu echt voor jezelf en ga je voor een energiek leven in balans?

Laten we samen kijken welk traject bij jou past!