Selecteer een pagina

Feel-n-leef: Je vrij voelen om voluit te leven

Over Naomi

Geleefd worden, niet happy met mezelf en leven van vakantie naar vakantie. Zo heb ik me jarenlang gevoeld. Voor een buitenstaander had ik alles voor elkaar. Een goede baan, mooi gezin, fijne familie en genoeg vrienden en leuke dingen te doen. Maar niets was minder waar. Ik voelde me verre van gelukkig. Dit ging zelfs zo ver dat ik in 2018 na de laatste wissel van baan in een heftige burn-out terecht kwam. Totaal uitgeput, met paniek aanvallen en geen idee waar te beginnen.

Het werd het beginpunt van een prachtige reis. De reis naar het ontdekken wie ik echt ben en wil zijn. Iedere dag was en ben ik bezig om mezelf te ontwikkelen. Aan de slag met een psycholoog, trainingen over hooggevoeligheid gevolgd en een aanvullend coachtraject om te ontdekken wat ik nu echt wil en kan. Heel veel boeken gelezen over uiteenlopende onderwerpen. Ik kwam in contact met Charlotte de Jong van het #echtinbalans programma. In dit programma leerde ik kleine stapjes om goed voor mezelf te zorgen, mijn energie weer op te bouwen en eerlijk naar mezelf te kijken. En vanaf dat moment werd alles anders. Ik ontwikkelde me steeds verder en hervond ik mijn passie voor gezondheid, leefstijl en vitaliteit. Als kind wilde ik al kinderarts worden en het verlangen om met gezondheid bezig te zijn bloeide weer helemaal op. Ik stopte met mijn baan als HR-adviseur om mijn droom na te jagen. En dat is jou helpen naar een energiek leven in balans. De opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach paste me als een jas en vond ik geweldig. Om nog meer over voeding en suppletie te weten te komen ben ik me door opleidingen gaan verdiepen in orthomoleculaire voeding en heb ik de opleiding gevolgd om de EMB test te kunnen aanbieden. Meten is immers weten!

Door middel van businesscoaching van Charlotte en de mastermind van een groep geweldige vrouwelijke ondernemers is het gelukt om feel-n-leef daadwerkelijk neer te zetten en niet alleen maar een droom te laten zijn. Daarnaast ben ik er heel trots op dat ik nu communitycoach ben van #echtinbalans programma, waar het voor mij allemaal begonnen is. Charlotte is echt een voorbeeld voor mij en ben haar eeuwig dankbaar.

De waarden die voor mij belangrijk zijn energie, liefde, verbinding, rust en vertrouwen. Vanuit deze basis doe ik wat ik wil doen en geloof ik in mezelf.

Wie ben ik nog meer? Ik ben getrouwd met Emiel en heb twee heerlijke kinderen. Ik vind het heel fijn om tijd met mijn gezin, vrienden en familie door te brengen en hou erg van lekker eten. Zowel het maken, als het opeten! Daarnaast zing ik in een koor en vind ik het fijn om te sporten, hardlopen en krachttraining. Voor mijn ontspanning lees ik heel graag en heb ik het wandelen ontdekt! Ik voel me energiek, blij en gelukkig en gun jou dit ook!

Volg mij op Social Media:

Integraal leefstijl- en vitaliteitcoach

Post-hbo opleiding bij de MARK academy. Toonaangevend in het domein van leefstijl- en vitaliteit. Wetenschappelijk bewezen aanpak met unieke holistische benadering.

Orthomoleculair suppletieadviseur

Orthomoleculaire gezondheidsleer en inhoudelijke kennis van supplementen. Stichting ortho health foundation.

Energetische en Morfologische bloedtest

Afname, interpretatie en advies naar aanleiding van de EMB bloedtest.

Stichting Ortho health Foundation

Hoe klanten mij ervaren

Naomi is een heerlijk iemand. Ze is heel begripvol en oprecht en ze weet ontzettend veel over gezondheid, mindset, voeding en leefstijl en wat je hierin kunt doen om je beter te voelen. In de fijne gesprekken met haar kan ik helemaal mezelf zijn en kan zij op een hele rustige manier, zonder oordeel, mij aan het denken zetten. Ze helpt mij om tot bepaalde inzichten te komen, mijn gedachten te ordenen en koers te bepalen, en dat is goud waard! Ik ben ontzettend dankbaar dat Naomi op mijn pad is gekomen.

Linda de Groot

Wil jij gaan voor een leefstijl die helemaal bij jou past? 


Laten we samen op reis gaan!